Liikunta kuuluu kaikille -tapahtumassa liikuttiin hyvissä olosuhteissa

Myyrmäki-hallissa järjestettiin lauantaina 13.8 klo 10-14 kaikille avoin ja maksuton koko perheen liikuntatapahtuma. Tapahtuma keräsi lähialueen lapsia ja nuoria kokeilemaan erilaisia lajeja kuten mm. yleisurheilua, capoeiraa ja käsipalloa. Tapahtumassa jaettiin myös kolmessa eri lajikokeilussa käyneille lapsille ja nuorille vapaalippuja PK-35 Vantaa – FC Lahti Veikkausliigaotteluun. Liikunta kuuluu kaikille -tapahtuma huipentui Musta Barbaarin ja Prinssi Jusufin keikkaan.

Suuret kiitokset kaikille seuroille ja lajeille, jotka olivat tapahtumassa mukana! Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa, joten tästä opittiin paljon! Varmasti ensi kerralla saadaan enemmän väkeä paikalle. Musta Barbaari kiteytti kuitenkin olennaisen asian hyvin: ”teet hommasi aina yhtä hyvin, oli paikalla sitten 10 tai tuhat ihmistä!” Olemme tyytyväisiä jos yksikin lapsi tai nuori sai tapahtumastamme kipinän liikkumiseen tai uuden harrastuksen.

Kiitos mukana olleet Yökoris, VJS Vantaan Jalkapalloseura ry, Atlas Vantaa, Vantaan Salamat, PK-35 Vantaa, Capoeira Cordao de Ouro Finland, Jalkapallon Pelaajayhdistys, Suomen monikulttuurinen liikuntaliitto FIMU ry sekä
Myyrmäen Urheilupuisto, Vantaan kaupungin liikuntapalvelut ja erityisesti kumppanimme Sporttia kaikille -hanke! Kiitokset myös Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf hienosta keikasta, jossa lapsetkin pääsivät kokeilemaan esiintymistä!

image image image image

Vastaa