KaaPo näyttää tulevalla kaudella pelipaidassaan punaista korttia rasismille!

Kaarinan Pojat näyttää yhdessä yhteistyökumppaninsa Tili-Koivun kanssa kaudella 2017 tietä suvaitsevaisuudelle. Edustusjoukkue kantaa kotipaidoissaan merkittävää symbolia ja näyttää konkreettisesti rasismille punaista korttia.

– KaaPo haluaa olla edistämässä suvaitsevaisuutta niin kentillä kuin sen ulkopuolellakin. Mietimme näkyvää tapaa ottaa kantaa meille tärkeän asian puolesta ja löysimmekin yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme Tili-Koivun kanssa oivan tavan toteuttaa kannanottomme. Edustusjoukkue on lippulaivamme ja onkin sopivaa, että pelipaidoistamme löytyy kunniakkaan logomme viereltä vähintään yhtä kunniakas logo, jolla näytämme rasismille punaista korttia näkyvällä tavalla. Myös Tili-Koivun toimitusjohtaja Toni Koivu näki kampanjan arvon, ja lähti innolla toteuttamaan sitä kanssamme, kertoo omistaan ylpeä toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Seuran mission mukaan KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta – se on sitä kaikille ihonväristä, sukupuolesta, kansallisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Vastaa